hanne@sandohundesenter.no / mobil 95774095

 

SANDO HUNDESENTER

 

Sando Hundesenter eies og drives av Hanne Fevik. Med seg på laget har Hanne flere dyktige instruktører.

 

Når du går på kurs hos oss, møter du alltid mer enn en instruktør. Våre dyktige spesialister trekkes inn på enkelte kurskvelder. Dette for å gi kursdeltakerne maksimalt ut av et kurs.

 

GJESTE-INSTRUKTØRER

På flere av våre kurs er vi stolte av å kunne ha dyktige gjesteforelesere/instruktører. Se mer info under de enkelte kurs.

 

 

VÅRE INSTRUKTØRER

 

 

 

 

 

HANNE FEVIK

Hanne er utdannet instruktør fra Oslo Hundeskole og har også jobbet som instruktør for skolen.

Hanne er aversjonsdressør hund/sau og har FKFs Fase 2 instruktørutdanning (fuglehunder).

Familien har hatt hund i 15 år, og nå er det fire hunder på gården, en gordonsetter og to pointere og en cavalier king Charles spaniel. Hanne er aktiv på jaktprøver og på utstilling.  Selv om jakt og konkurranser er viktig, er Hanne opptatt av at hunder og eiere skal trives i hverdagen – de er det flest av!

 

Hanne gleder seg over å kunne inspirere flere hundeeiere til et aktivt liv med sin firbente venn. Hund er moro!

 

 

 

 

 

 

LENE LILLØY

 

Lene er utdannet instruktør fra Oslo Hundeskole og har jobbet som instruktør siden 2007. Hun har for tiden en rottweilertipse som har opprykk til LP2, Lene har jobbet med Barn&Hund-arrangementer og har gått ferdselsprøve. Lene brenner for at hunden skal få de utfordringene metalt og fysisk som er nødvendig for et godt hundehold, og gjennom sine brede erfaring vil hun kunne gi tips og råd til alt fra familiehunden til de som ønsker å konkurrere med sin hund. Lene blir trukket inn som spesialist blant annet på temaet Gå pent i bånd.

 

 

 

 

 ROLF ARNE PEDERSEN

 

Rolf-Arne har mastergrad i spesialpedagogikk UIO. Han er lærer,  sosialpedagog og bedriftsøkomom. Jobber i spesialisthelsetjenesten for barn- og unge. Rolf Arne har hundetrenerutdannelse og ulike kurser innen hundeatferd. Er kursholder i hverdagslydighet/ grunnleggende agility, sosialisering og  uønsket atferd hos hund.

 

 

 

 

 

ULRIK MYRHAUG

 

Ulrik er utdannet instruktør fra Oslo Hundeskole.

Ulrik er lidenskapelig opptatt av jakt og fuglehunder. Både med sin hund Phenix (Red Garlics Pralin) og andres fuglehunder har han  oppnådd høye premieringer både på apport- og jaktprøver.

Ulrik har FKF fase 2 instruktørutdanning, og jobber spesielt med fuglehundtrening på Sando Hundesenter.

 

 

 

 

 

 

 

 

VIOLET ANDERSEN

 

Violet har mangeårig erfaring med fuglehunder; jakt og jaktprøver.

Hun har deltatt på VM for stående fuglehunder og konkurrert i grenen Hubertus.

 

Violet er opptatt av det gode samspillet med jakthunden og deler villig av sine erfaringer for å hjelpe den enkelte ekvipasje til å lykkes.  Violet er Fase2 instruktør Fuglehund, og jobber spesielt med fuglehundtrening på Sando Hundesenter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SANDO HUNDESENTER SAMARBEIDER MED DYRLEGEN I SANDE OG  ROSNES 

HUNDEARTIKLER. GODE TILBUD TIL DEG OG DIN FIRBENTE.